2011. július 23., szombat

Banki visszaélések!

nem felháborító?????? És sajnos nem vicc!
Ismeritek az aukciós oldalakat igaz?!
Kivételesen nem ők tehetnek az egész sztoriról
Az egyik ismerősöm eladott az egyik aukciós oldalon termékeket. Ez eddig szép és jó...A vevő kifizette a terméket, volt egy előírt szállítási idő is. Sajnos külső okokból a termék a vevőhöz nem érkezett meg időben.
Folyamatos fenyegetéseket kapott az ismerősöm, ami még hagyján hiszen ki nem lenne pipa, ha a beígért kb. 30 nap után se kapja meg a terméket.
DE Ahelyett, hogy ez a kedves konszolidált vevő megtette volna a panaszt az erre illetékes visszaélt az ismerősöm személyes adataival!!!!
Hogy hogyan?
Történetesen az illető ugyanannál a Banknál dolgozik ((o)) ahol az ismerős a számláját vezeti!!!!
Szépen e-mailben visszaírkálta a személyes információkat az ismerősömnek, mint személyi szám, anyja neve, születési dátum és még sorolhatnám, amit máshonnan nem igen tudna meg.
Hogy pénzt vett e le róla?
Szerencsére nem tudom.
Az ismerős megtette a feljelentést az Ominózus banknál, csakhogy a vevő azaz a dolgozó közölte, ezzel úgy sem fognak foglalkozni!!!!!!!Mivel nem nagy horderejű dolog!!!!!!!!!
Kérdem milyen egy bank biztonsági rendszere, hogyha a dolgozó visszaélhet a munkaköréből adódóan hozzáférhető információkkal személyes okokból?????
És milyen az a bank, ahol ezt engedik?
Na meg persze, akkor honnan lehetünk abban biztosan - hogyha vannak ilyen dolgozók - hogy a pénzünk és az adataink biztonságban vannak???????????
Valóban nem olyan nagy horderejű? !!!
Remélem most az lesz, és ezt a személy felelősségre vonják, mert biztos vagyok benne, hogy ezek szerint ez nem az első eset!
Aki ugyanúgy felháborodik a sztorin mint én, ossza meg, hogy legalább az info körbeérjen!!! Hátha a kedves illető is visszakapja és magára ismer...és a Bank is kicsit a körmére nézhet!!!

Az ominózus  történet  vége,  hogy  "nem nagy  horderejű"  dologért kirúgták a banki  dolgozót...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése