2011. július 23., szombat

Sitalk, közösségi oldal

A Sitetalk átverés?

Azért vagy itt, mert az érdekel, hogy a Sitetalk átverés-e?

Válaszolj Te magad a kérdésre az alábbi tények alapján:

1. Ingyenes bárki számára a regisztráció és NINCSEN semmiféle díja.
2. A Sitetalk oldal fizet neked azért, hogy reklámozd és meghívj másokat is!
3. A reklámozással keresett jutalékodat elköltheted a Sitetalk webshopjában!
4. Ha már 200-300 Eurónyi jutalékot is megkerestél, akkor döntésed szerint vehetsz 149 Euróért alaptagságot és onnantól már a számládra is mehet a jutalékodat!
5. A Sitetalk részvényeihez is hozzájuthatsz úgy, hogy közben az oldal 5-ször(!) gyorsabban fejlődik, mint annak idején a Facebook!
6. Ha 3 éve lett volna lehetőséged 500-2000 Euróért Facebook részvényt venni, az vajon most mennyit érne? 50.000-100.000 Eurót?

Még mindig úgy gondolod, hogy a Sitetalk átverés?

Ha most nem regisztrálsz, talán egész életedben bánni fogod, hogy nem tettél egy próbát…
„A siker ott kezdődik, ahol mások abbahagyják.”
 
 
 
 
 
www.sitetalk.com/hajni85

2 megjegyzés:

  1. SiteTalk: a közösségi oldal, ami fizet Neked

    SiteTalk röviden
    A Facebook vagy az iWiW sohasem fizetne azért, hogy a barátaid csatlakozzanak a közösségéhez. A vadonatúj SiteTalk viszont fizet!

    A közösségi oldalakon megszokott szolgáltatásokon túl ez a platform termékeket és szolgáltatásokat biztosít majd a következő területeken: online szórakozás, online vásárlás, pénzügyi szolgáltatások, utazás, telekom, biztosítás, wellness, média, reklám, személyisegfejlesztés és oktatás, életmód, stb.

    Ha napi alapon üzeneteket küldesz vagy csevegsz az általad meghívott barátaiddal, akkor valódi jutalékot kaphatsz euróban.

    Nagy az izgalom az új oldal körül, mert éppen most értesül mindenki erről. Aki most csatlakozik, csak nyerhet, hiszen ÉPPEN MOST is ezrek, tízezrek regisztrálnak, majd százezrek, majd pedig milliók fognak becsatlakozni. Már az elkövetkezendő hetekben izgalmas fejlemények várhatók.


    1. Csatlakozz MOST INGYENESEN itt:

    http://www.sitetalk.com

    2. Hívj meg olyan sok embert, amennyit csak tudsz!

    3. Érd el, hogy naponta használják a SiteTalk rendszerét!

    4. ONNANTÓL pedig TE KAPJ PÉNZT a közösségi oldaltól :-)



    A SiteTalk bővebben
    Mi is tehát a SiteTalk? Egy most induló közösségi oldal, amely a világon egyedülálló módon (egy ingyenes regisztrációt követően, és mindenféle további anyagi befektetés nélkül) lehetőséget biztosít bárkinek, hogy pénzt keressen!

    Mit kell tenni ezért? Csak annyit, hogy meghívjuk ismerőseinket a SiteTalk közösségi oldalára, és amikor ők igénybe veszik a weboldal által nyújtott imgyenes szolgáltatást, akkor ebből máris részesedünk, azaz jutalékot kapunk.

    Mi adta a SiteTalk létrehozásának ötletét?

    A Web 2.0 jelenség annyit jelent, hogy a felhasználók maguk alakítják az internetet. A különböző közösségi oldalakon, vagy blogokat létrehozva, esetleg videómegosztó oldalakon hozzászólva a látottakhoz a felhasználók ki tudják fejteni véleményüket, el tudják mondani gondolataikat mindenről.

    A SiteTalk előtti közösségi oldalak

    Te is jelen vagy egyik vagy másik közösségi portálon, ugye? Itthon az iwiw volt a legnépszerűbb egy darabig, de a világ összes hasonló oldala közül jelenleg a Facebook a legnagyobb, amelyet 2004-ben hoztak létre. Hihetetlen, de 2009-re több mint 315 millióan használták. Az oldal értéke ma sok milliárd dollár. A Twitter, ami egy rendkívül gyorsan fejlődő ún. mikroblog rendszer (csupán 140 karakter lehet egy üzenet, mint egy SMS-ben), 2008-ban még kb. 400ezer, azonban egy évvel később már 45 millió felhasználóval büszkélkedhetett.

    A SiteTalk értéke és jövője

    Mi határozza meg az ilyen közösségi oldalak értékét? A felhasználók száma. Amikor ugyanis regisztrálunk, megadjuk az adatainkat, az érdeklődési körünket, kitöltjük a profilunkat. Ekkor - bármilyen furcsán is hangzik - célpontjává válunk a különböző nagy cégeknek, akik az oldalon reklámoznak.

    VálaszTörlés
  2. Mi határozza meg az ilyen közösségi oldalak értékét? A felhasználók száma. Amikor ugyanis regisztrálunk, megadjuk az adatainkat, az érdeklődési körünket, kitöltjük a profilunkat. Ekkor - bármilyen furcsán is hangzik - célpontjává válunk a különböző nagy cégeknek, akik az oldalon reklámoznak.

    Amikor közösségi oldalakon "vagyunk fent", látjuk a bannereket és a reklámokat, amelyekre időnként rá is kattintunk. Ha pedig megtetszik az adott termék vagy szolgáltatás, akkor igénybe is vesszük, illetve megvásároljuk.

    És itt jön a lényeg, ami elkülöníti a SiteTalk rendszerét az elődeitől!

    Amikor az ismerőseinket korábban meghívtuk egy közösségi oldalra (majd pedig az előbb leírt módon ők ott vásároltak), sajnos jutalékot ezért soha nem kaptunk.

    Annál is szomorúbb mindez, mivel dollármilliókban, vagy milliárdokban mérhető az ilyen oldalak értéke. Annak ellenére, hogy ezek az oldalak szinte kivétel nélkül ingyenes szolgáltatásokat nyújtanak, a hirdetők óriási pénzeket fizetnek az oldalak üzemeltetőinek, hogy reklámjaikon keresztül elérhessék termékeikkel és szolgáltatásaikkal az ilyen típusú közösségeket.

    Eddig ebből mi, felhasználók, nem részesülhettünk. Mától azonban ez másképp van!

    A SiteTalk ugyanis az első olyan közösségi oldal a világon, amellyel bárki kereshet pénzt! Mindössze annyit kell tenned, hogy meghívod az ismerőseidet erre a közösségi oldalra, majd amikor az ismerőseid ielkezdik napi alapon használni a SiteTalk közösségi oldalt, már kapod is a jutalékot.

    Az ötlet egyszerű, de nagyszerű. És mit veszíthetsz egy 5 perces ingyenes regisztrációval?

    Csatlakozz INGYENESEN itt: http://www.sitetalk.com

    VálaszTörlés